Balistik Basın Yeleği

Geliştirilmiş tasarımı ve yüksek koruma standartlarıyla öne çıkan bu balistik basın yeleği, basın mensuplarının güvenliği için özel olarak tasarlanmıştır. Şıklığı ve fonksiyonelliği bir araya getiren bu model, basın alanındaki profesyoneller tarafından güvenle tercih edilmektedir.

Yeleğin ön ve arkasında bulunan “PRESS” yazısı, yeleğin kimliğini vurgulayarak kullanıcıya profesyonel bir görünüm kazandırır. Ayrıca, yeleğin özelleştirilebilirliğini artırmak adına çıkartılabilir aksesuarlar ile kullanıcılara geniş bir seçenek sunmaktadır.

Savaş muhabirleri tarafından sahada kullanım için özel olarak fonksiyonel olarak tasarlanan bu balistik yelek, NIJ 01.01.06 standartlarına göre LEVEL IIIA seviyesinde etkili bir koruma sağlar. Ayrıca, şarapnel parçalarını durdurma kapasitesiyle ekstra güvenlik sunar.

Yelek, ön ve arkaya konulmak üzere 2 adet balistik plaka ile birlikte gelir. Bu özellik, 9mm silahlarından G3, Hk33, AK-47, M16, M4 gibi uzun namlulu silahlara kadar geniş bir koruma sağlar. Boyun ve gırtlak koruma aparatları ise isteğe bağlı olarak cırtlı tak-çıkar sistemi ile kullanılabilmektedir.

Vücut ve yan bantlarındaki velcro detayları, kullanıcılara rahatlıkla ayarlanabilirlik imkanı sunar. Ergonomik tasarımı, kullanıcının hareket kabiliyetini kısıtlamadan maksimum konfor sağlar. Ortalama 2400-2600 gram ağırlığı, beden ölçüsüne göre değişkenlik gösterir.

NIJ 01.01.06 LEVEL IIIA seviyesindeki bu yelek, 7.62 mm silahlara, G3, Hk33, AK-47, M16, M4, .357 ve .44 Magnum fişekleri ile MP5 otomatik tabanca, Uzi otomatik tabanca gibi silahların fişeklerini başarıyla durdurabilir.

Teklif Alabilirsiniz

Ürün ve Hizmetlerimiz Sizlerle

Phone icon
Telefon Et
Hızlı İletişim
WhatsApp icon
Whatsapp